Musik til dig?

Leder du efter en sanger eller musiker til dit næste arrangement?
Jeg synger og spiller over hele landet ved særlige lejligheder, hvor man ønsker at give værten eller gæsterne en musikalsk gave. Det kan f.eks. være til:

  • Bryllup (under ceremonien eller til receptionen/festen)
  • Kobber/sølv/guld/diamant-bryllup
  • Begravelse
  • Konfirmation/nonfirmation
  • Barnedåb/navngivningsfest
  • Fødselsdage
  • Generalforsamlinger, jubilæer, receptioner, årsmøder etc.

Jeg kommer gerne som en overraskelse for den/dem, der skal have gaven, og kan synge lige fra én enkelt sang til et længere program med eller uden akkompagnement. Jeg kan enten selv akkompagnere på klaver eller keltisk harpe, men samarbejder også med andre musikere, alt efter hvad du leder efter. Musikken kan også bruges som en del af et andet indslag – f.eks. en tale – hvor musik kan være et hjertevarmt indslag, der siger mere end ord.

Jeg synger gerne sange efter ønske og aftaler programmet med dig, så indhold og længde bliver skræddersyet til lejligheden. Jeg kan også selv komme med ideer til sange, der plejer at fungere godt til lejligheden, og kan synge og spille et bredt repertoire indenfor opera, operette, musical, pop, jazz, sange fra Højskolesangbogen osv.

Jeg kan selv medbringe forstærkning, hvis nødvendigt. Jeg synger og spiller også gerne udendørs, alt efter årstiden og vejrets luner.

Vi kan sammen fastsætte lige den løsning, du leder efter. Om det kun er en enkelt eller flere sange; om du også leder efter akkompagnement til fællessang eller et par timers harpeklang som baggrundsmusik… Jeg laver lidt af hvert og altid med et smil.
Du skal være hjerteligt velkommen til at ringe eller skrive og få en snak og et uforpligtende tilbud. Honorar er efter aftale, men tager udgangspunkt i Dansk Musiker Forbunds standardtariffer. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Kærligst, Mariann Mikkelsen

tlf.: (+45) 61 46 24 63
e-mail: mariann_mikkelsen@hotmail.com