Presseomtale & udtalelser

UDTALELSER:

”Alle var larmende begejstrede og har talt meget om din storslåede indsats, som i den grad har kaldt følelser frem, som man ikke troede eksisterede!”
Odd Fellow Logen, Horsens

”Mange tak for den dejlige oplevelse, du gav os i aftes. Alle bad mig hilse og sige, at du leverede en rigtig flot koncert. Tak for det. Mange kom hen til mig i aftes og sagde, at det var noget af det bedste, vi havde arrangeret. Dit program var meget alsidigt og smukt gennemført. En enkelt sagde, at repertoiret var meget modigt valgt, fordi det var noget, vi alle kendte og elskede, og derfor havde en mening om, hvordan det skulle lyde. Men du levede fuldstændigt op til forventningerne. Jeg håber ikke, at det bliver sidste gang, du besøger Langå.”
Kurt, Langå Koncertforening

”[Vi] takker for en meget flot koncert. Du sang og spillede så smukt, så alle i kirken blev helt bjergtaget – ja englesang, som nogen beskrev det. Vi sender helt sikkert bud efter dig igen.”
Karen-Minna, Lemming Kirke

”Det er godt nok os, der siger mange TAK for sidst, det var en fantastisk aften, og du skal vide, at vi har fået mange positive reaktioner fra ’publikummet’. Det kunne godt tænkes, at du hører fra mig en anden gang, og så håber vi, at der er et hul i din kalender!!”
Ellen, Timring Kirke

”Tak for sidst. Det var en rigtig fin aften, og folk var meget glade for det. Du synger og spiller rigtig godt. Så det var et pletskud, rart når det man arrangerer lykkes! Jeg tror da helt sikkert, vi vil bruge dig igen en anden gang.”
Lene, Højby kirke

”Det var en dejlig musikgudstjeneste og tusind tak for din skønne sang og spil og din måde at være med os og koret på.”
Karin, Silkeborg Kirke

”Det var en fantastisk aften. Du får meget ros fra dem jeg har talt med, alle siger at det var en dejlig aften. Jeg vil meget gerne anbefale dig til andre og det er også muligt at vi sender bud efter dig igen.”
Karen, Enslev kirke

”Vi var meget tilfredse med arrangementet – og vi har fået mange positive tilbagemeldinger. Musikken passede helt perfekt, og det var meget, meget fint udført! 🙂 Vi kunne helt sikkert sagtens finde på at ringe til dig en anden gang, hvis du har lyst til at komme til Struer igen.”
Thomas, Struer Museum

”Modtag hermed vor allerstørste og hjerteligste tak for din imponerende og dejlige medvirken ved vort guldbryllup. Den gjorde stort indtryk, som du sikkert fornemmede. Alle var meget begejstrede. Tak fordi du var med til at gøre dagen så minderig og fuld af dejlige oplevelser og indtryk for os.”
Hans Christian, guldbryllup

”Du gav os og vore gæster en uforlignelig smuk og rørende oplevelse, som ikke mindst vi, altid vil mindes med glæde og taknemlighed. Synd, at du ikke kunne høre de mange positive og ovenud begejstrede tilkendegivelser fra vore gæster.”
Else, guldbryllup

”Du er simpelthen så sød, dygtig og fantastisk. Sangen var professionelt udført med din flotte stemme og de skønne toner fra harpen. Brudeparret var meget rørt. Rigtig mange af gæsterne har kommenteret din optræden og var meget begejstrede.”
Grete, bryllup (indslag i kirken)

“Jeg vil sige tusind, tusind tak for den fantastiske oplevelse i går. Der var udbredt begejstring selvfølgelig for din sang og dit spil, men også for din måde at være og agere på og dine små fortællinger ind imellem.”
Hanne, privat fest

“Jeg vil hermed gerne sige dig tusind, tusind tak for en rigtig dejlig koncert i onsdags. Det var helt fantastisk. Alle har givet udtryk for deres begejstring for din musik og sang. Det var også meget smukt.
Hvis du havde været her hos os fra onsdag og til i dag, ville du have hørt fødselaren sige hver dag (og mange gange i løbet af dagen): “Det var godt nok den bedste gave, du kunne give mig”, “Det var godt nok fantastisk med den musik og sang”, “Hun var godt nok dygtig” osv. Han har rost det hver eneste dag, og sagt at det var han godt nok meget glad for.”

Else, gav musikgave til 70-års fødselar

“Vi vil takke for et magisk øjeblik. Det var umådeligt smukt og alle talte om det bagefter! Selv de mest hardcore mænd måtte fælde en tåre… Ha’ det godt – håber du får en masse spændende opgaver, for det fortjener du!”
Britta, bryllup (indslag i kirken)

PRESSEOMTALE:

”Mariann Mikkelsen var ny i den vigtige værtsfunktion, og hun var et friskt pust.
(…) inden hun kastede sig ud i et af aftenens højdepunkter. Hun spillede nemlig på harpe på ”O Holy Night”, mens hun sang totalt blæret. Der blev da også kvitteret med et dundrende bifald fra publikum.”

Henrik Øster-Jørgensen (Herning Folkeblad), anmeldelse af Familiejulekoncerten 2019, MCH Herning Kongrescenter

”Et dusin andre sangere medvirker i større og mindre solopartier. De fleste af dem er endnu under uddannelse, og så bør man iflg. John Christiansen afholde sig fra at anmelde dem. Et udmærket princip, som jeg dog straks må bryde ved at fremhæve Mariann Mikkelsens betagende udførelse af det lille, vigtige parti som Maria. Om det er sangeren eller Lorentzens orkestermusik omkring hende, der har denne virkning – skal være usagt…”
Poul Einer Hansen (Operaens Venner), anmeldelse af operaen ”Der Steppenwolf”, DJM.

”Hovedpersonen Elle Woods var headhuntet. Hun er et fund. Ikke bare synger hun utroligt godt. Hun synger tydeligt, med tæt kontakt med sit publikum og hele tiden med fokus på sin rolle og sit udtryk. Bemærkelsesværdige var også hendes talte replikker; så smukt og klart et sprog høres sjældent. I øvrigt kunne hun danse på lige fod med danseensemblet. Hun er flyvefærdig allerede!
Jens Chr. Hansen (Viborg Folkeblad), anmeldelse af musicalen ”Legally Blonde”, Viborg Teater

”I samme dur finder vi Mariann Fredsgaard Ravnkilde Mikkelsen, der i sin duet med Trine Jepsen i sangen ”Memory”, den som vi alle kender, rager højt op i stjernehimlen og giver aftenens største kuldegysninger…”
Lise Majgaard Mortensen (Kulturkapellet), anmeldelse af musicalen “Cats”, MCH Herning Kongrescenter