Musik til dig?

Leder du efter en sanger eller musiker til dit næste arrangement?
Siden jeg var 14 år gammel har jeg sunget og spillet over hele landet til offentlige koncerter, samt til privatfester og særlige lejligheder, hvor man ønsker at give værten eller gæsterne en musikalsk gave. Jeg har stor erfaring i at underholde til bl.a.:

  • Bryllup (under ceremonien eller til receptionen/festen)
  • Kobber/sølv/guld/diamant-bryllup
  • Begravelse/bisættelse
  • Fødselsdage
  • Generalforsamlinger, firmafester, jubilæer, receptioner, årsmøder etc.

Jeg kommer gerne som en overraskelse for den/dem, der skal have gaven, og kan synge med eller uden akkompagnement. Jeg kan enten selv akkompagnere på klaver eller keltisk harpe, men samarbejder også med andre musikere. Musikken kan også bruges som en del af et andet indslag – f.eks. en tale.

Jeg synger gerne sange efter ønske og aftaler programmet med dig, så indhold og længde passer til dagen. Jeg kan også komme med ideer til sange, der plejer at fungere godt til lejligheden, og kan synge og spille et bredt repertoire indenfor opera, operette, musical, folkemusik, pop, jazz, sange fra Højskolesangbogen osv. Jeg fortæller gerne om sangene og harpen undervejs.

Jeg kan selv medbringe forstærkning, hvis nødvendigt (men det er det forholdsvist sjældent). Jeg synger og spiller også gerne udendørs, alt efter årstiden og vejrets luner.

Du skal være velkommen til at kontakte mig, og sammen kan vi fastsætte den løsning, du leder efter. Om det kun er en enkelt sang eller et længere indslag; om du også leder efter akkompagnement til fællessang eller et par timers harpeklang som baggrundsmusik.
Jeg har ikke priser til at stå på min hjemmeside, da det afhænger helt af opgaven (varighed, tidspunkt, sted, omfang osv). Du skal være velkommen til at ringe eller skrive og få et uforpligtende tilbud. Jeg ser frem til at høre fra dig!